Haberler

Pegasus'un Yepyeni İpad Uygulaması Yayında

Güncelleme:

Yeniliklerin öncüsü Pegasus Hava Yolları, yeni nesil tasarım ve en güncel teknolojilerle geliştirilen iPad uygulamasını misafirlerinin erişimine açtı.


Yeni iPad uygulaması, Pegasus misafirlerinin seyahat planlama süreçlerini daha da pratik hale getirecek.

Misafirlerinin seyahatlerini kolayca planlamaları için çözümlerini artırmaya devam eden Pegasus Hava Yolları, yeni iPad uygulaması ile dijital dünyadaki varlığını genişletiyor. 2014'ün başında yayına alınan iPhone ve Andoid uygulamalarının ardından kullanıcıların erişimine sunulan iPad uygulaması üzerinden misafirlerine hızlı ve keyifli bir deneyim sunuyor.

Pegasus misafirleri yeni iPad uygulaması sayesinde, Pegasus'un yurt içinde 30, yurt dışında 54 olmak üzere 35 ülkede 84 noktaya ulaşan uçuş ağı içerisinden diledikleri noktaya seyahatlerini kolaylıkla planlayabiliyor, biletlerini 3D Secure ödeme özelliği ile güvenle satın alabiliyor. Misafirler, yeni uygulama ile uçuşlarının yanı sıra ihtiyaçlarına uygun yemek, koltuk gibi ek ürün ve hizmetleri de kolayca satın alarak seyahatlerini istedikleri gibi şekillendirebiliyor. Uygulama kullanıcıların son aramalarını da sistemde tutarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

Satın alma işlemlerinin yanı sıra misafirler, uçuşlardan 72 saat önce başlayan online check-in işlemlerini iPad uygulamasından yaparak havaalanında daha az zaman harcayabiliyor. Yalnızca el bagajı olan misafirler ise online check-in işlemleri sonrası mobil barkod özelliğini kullanarak, doğrudan uçuşlarına gitme imkanı buluyor.

Pegasus'un yeni iPad uygulaması, anında bildirim özelliği ile misafirlerini yeni hizmet ve kampanyalarından haberdar ederek daha sık seyahat etmeleri için ilham ve imkan veriyor.

Uygulama aracılığıyla Pegasus'un artısı bol uçuş programı Pegasus Plus'a hızlıca üye olmak ve en hızlı ve kolay yoldan UçuşPuan kazanmak da mümkün. Üstelik kullanıcılar sıklıkla uçtukları yakınlarını "Kişilerim" bölümüne kaydederek, bilet alımını daha da hızlandırabiliyorlar.

Pegasus'un yeni iPad uygulaması, App Store'da Pegasus Hava Yolları'nı sorgulatarak veya QR kodunu taratarak ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pegasus Hava Yolları Pegasus İpad Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title