Haberler

Pegasus Havayolları Rusya'da Mineralnye Vody Kentine Uçacak

Pegasus hava Yolları, 30 Mayıs 2014 tarihinden itibaren Rusya'nın Stavropol Bölgesi'ndeki Mineralnye Vody kentine uçmaya başlayacağını açıkladı.

Pegasus hava Yolları, 30 Mayıs 2014 tarihinden itibaren Rusya'nın Stavropol Bölgesi'ndeki Mineralnye Vody kentine uçmaya başlayacağını açıkladı.

Pegasus Hava Yollarından konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

" Moskova, Krasnador, Omsk ve Soçi'den sonra Rusya'daki 5'inci noktası olan Mineralnye Vody seferleri haftada 4 gün gerçekleşecek. Pegasus yolcuları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mineralnye Vody Havaalanı'na Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 23: 20'de; Mineralnye Vody Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi saat 03: 45'te uçabilecek."

Karaçay-Çerkez Özerk Cumhuriyeti ile sınır olan Stavropol Bölgesi kentlerinden birisi olan  Mineralnye Vody kenti mineralce zengin yer altı su kaynaklarıyla ünlü. Moskova'ya 1450 kilometre uzaklıktaki kentin Ocak ayı sıcaklık ortalaması -4 ile -11 arası.

FK - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pegasus Hava Yolları Rusya Federasyonu Moskova Pegasus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title