Haberler

Pazaryeri'nden Kısa Kısa

Pazaryeri Kaymakamlığı tarafından hizmet içi eğitim programları kapsamında "Kamuda Etik ve Davranış İlkeleri" semineri düzenlendi.

Pazaryeri Kaymakamlığı tarafından hizmet içi eğitim programları kapsamında "Kamuda Etik ve Davranış İlkeleri" semineri düzenlendi.

Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Salonunda düzenlenen seminerde, Başbakanlık Etik Kurulu Uzmanı Burcu Kumrulu, konuşma yaptı.

Kamu yararının kişilerin özel çıkarlarının önüne geçmesinin gerektiğini vurgulayan Kumrulu, "Kamu görevlisi, tarafsızlığını, performansını, kararını veya görevini yapmasını etkileyen veya etkileme ihtimali bulunan, ekonomik değeri olan ya da olmayan, doğrudan ya da dolaylı olarak kabul edilen her türlü eşya ve menfaati hediye olarak almamalıdır. Eğer bunu kabul ederse karşı tarafın her isteğine boyun eğmek zorunda kalır bu da etik bir hareket olmaz." dedi.

Kumrulu, çıkar çatışmalarından kaçınılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Pazaryeri Belediyesinden kurumsal pul

Pazaryeri Belediyesinin talebi üzerine Bilecik PTT Başmüdürlüğü tarafından kurumsal pul basıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, pulları teslim alırken yaptığı konuşmada, bugüne kadar kentin tanıtımı için yapılan çalışmaların yeterli olmadığını belirterek, ilçeyi yurt genelinde tanıtmak amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Tanıtım olduğu takdirde kentin sosyal ve ekonomik yapısının da güçleneceğini belirten Yalçın, "İlçemizin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığımız posta pulu basımı için Bilecik PTT Başmüdürlüğünce sözleşme imzalamıştık. Bugün 6 bin pulumuzu teslim aldık. Tanıtım çalışmaları devam ediyor. Pazaryeri ilçesini 100. kuruluş yılı dönümü olan 2018 yılına kadar Türkiye'nin tanıdığı ilçe konumuna getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Muzaffer Yalçın Pazaryeri Bilecik Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title