Haberler

Pazaryeri'nden Kısa Kısa

Bilecik Vali Yardımcısı Deniz, Pazaryeri'nde incelemelerde bulundu.

Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, yapılması planlanan Gençlik Merkezi ve Sağlık Meslek Lisesi arsasında incelemede bulundu.

Deniz, Kaymakam vekili Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Mehmet Eker ve ilgili müdürlerle birlikte, belediyeye tahsisli eski sağlık ocağında incelemede bulunarak, binanın onarılarak Gençlik Merkezi yapılması için etüt çalışması yapılmasına karar verildi.

Daha sonra belediye tarafından onarılan tarihi Pazarlı Bey Konağı'nda ve yapılması planlanan Sağlık Meslek Lisesi arsasında incelemede bulundu.

-İlçe Milli Eğitim Müdürü Akpınar, görevine başladı

Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Akpınar görevine başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican'ın, Bursa'nın İnegöl ilçesine tayin olması nedeniyle boşalan Pazaryeri Milli Eğitim Müdürlüğüne Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Akpınar atandı.

Akpınar, AA muhabirine, ilçe halkı ve eğitim camiasıyla birlikte yürüyecekleri yolda ilk günün heyecanı ve gayreti ile çalışacaklarını belirterek, "Bu görevde üzerimize düşen sorumluluklarımızı zamanında ve layıkıyla yerine getirmek için, çağımızın her türlü bilgi ve donanımına sahip olmamız gerekir. Her zaman yeniliklere açık, şeffaf ve takım ruhu ile çalışarak eğitim faaliyetlerimize devam edeceğiz. Hedefimiz çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamaktır" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Akpınar Süleyman Deniz Pazaryeri Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title