Haberler

Pazaryeri'nden Kısa Kısa

Yerel seçimlere doğru.

Pazaryeri Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Muzaffer Yalçın, kamu kurumlarını ziyaret etti.

Yalçın, il genel ve belediye üyeleri ile birlikte Kaymakam Vekili Eyüp Kaykaç'ı makamında ziyaret etti. Burada bir süre sohbet eden Yalçın, beraberindekiler, kamu kurumlarını da ziyarette bulundu.

Yalçın, 5 yıllık görevi süresince kamu kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içinde hareket ettikleri ifade ederek, "Güzel hizmetler yaptık. Allah nasip ederse yeniden adayım. Ekibimle ilçeyi değiştirmeye ve geliştirmeye kararlıyız. İlçeye hizmet etmek bizim sevdamız. Demokratik bir ortamda huzur içinde bir seçim dönemi temenni ediyorum" dedi.

Pazaryerliler yağmur duasına çıkacak

Pazaryeri ilçesinde, Belediye, Müftülük ve Muhtarlıkların ortak kararıyla pazar günü yağmur duası yapılacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, belediye, müftülük ve mahalle muhtarlarının yaptığı toplantıda, kış döneminin ilçe ve köylerinde kurak ve yağışsız geçmesi nedeniyle geniş katılımlı yağmur duasına çıkılmasına karar verildi.

İlçe genelinde istenen yağışın gerçekleşmemesi nedeniyle çiftçilerin tedirgin oldukları ve göletlerin su seviyelerinin altında olduğu, bu yüzden 16 Şubat'ta ilçe stadyumunda gerçekleştirilecek yağmur duasına herkesin iştirak etmesi istendi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Yalçın Pazaryeri Ak Parti Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title