Haberler

Pazaryeri'nde Elektrik Sorunları Çözüme Kavuşuyor

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) yetkileri, yapımı devam eden Pazaryeri Belediyesi İş Ticaret ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) yetkileri, yapımı devam eden Pazaryeri Belediyesi İş Ticaret ve Kültür Merkezi'nde incelemeler yaptı.

Pazaryeri Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılarak inşaatı devam eden Pazaryeri Belediyesi İş Ticaret ve Kültür Merkezi'nde OEDAŞ yetkileri incelemelerde yaparak, yapılan merkezin enerji ihtiyacını karşılamak için Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile istişarede bulundular. Başkan Yalçın, OEDAŞ yetkilileri Pazaryeri'nde Sokak Sağlıklaştırma projesi kapsamında uygulama yapılan Bursa Caddesi'nin elektrik hatlarının yer altına alınması konusunda talepte bulundu. Amaçlarının Pazaryeri'nin daha yaşanabilir bir yerleşim yerine getirmek olduğunu belirten Başkan Yalçın, "Hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak" dedi.

Heyete, ziyaretler ve incelemeleri sırasında Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan da eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yalçın Pazaryeri Osmangazi Bilecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title