Haberler

Pazaryeri'nde Çiftçilerle İstişare Toplantısı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, elektrik enerjisi ile sulama yapılabilmesi amacıyla çiftçilerle istişare toplantısı yapıldı.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, elektrik enerjisi ile sulama yapılabilmesi amacıyla çiftçilerle istişare toplantısı yapıldı.

Pazaryeri Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, birinci köprü ve Ümmet bölgesinde, tarlasında elektrik enerjisinden yararlanmak isteyen 40 çiftçinin trafo ihtiyacı için verdikleri dilekçeyi değerlendirdiklerini söyledi.

Çiftçilerden gelen istek doğrultusunda Bilecik OEDAŞ yetkilileri ile irtibata geçtiklerini anlatan Yalçın, şöyle konuştu:

"Pazaryeri ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan pompa için kurulacak olan trafodan sizlerin de istifade etmesi için yetkililerle yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Tarımsal sulamada yüzde 10 daha ucuz elektrik kullanılacak olması ilçemizde birçok çiftçinin tarıma yönelmesi demektir. Belediye olarak her zaman sizlerden gelen talepleri karşılamaya hazırız."

Toplantı, çiftçilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Toplantıya, Pazaryeri Kaymakam Vekili Hasan Taş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Necmettin Yoldaş, Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) yetkilisi Ümit Bar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Üstün, İl genel meclis ve belediye meclis üyeleri ile çiftçiler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Muzaffer Yalçın Pazaryeri Bilecik Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title