Haberler

Pazaryeri'nde "Birlik, Beraberlik ve Dostluk" Etkinliği

AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı tarafından "birlik, beraberlik ve dostluk" etkinliği düzenlendi.

AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı tarafından "birlik, beraberlik ve dostluk" etkinliği düzenlendi.

Esere Göleti'ndeki etkinliğe, Kaymakam İbrahim Özdel, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, il genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti, CHP ve MHP İlçe Başkanları ile Bursa, Bozüyük ve Kestel Pazaryerililer Dernek Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam Özdel, Pazaryeri ilçesinin son yıllarda yakaladığı bu birlik ve beraberliğin ülkede çok sık rastlanan bir olay olmadığı belirterek, şunları kaydetti:

"Burada gördüğüm tablo gerçekten arzu edilen bir tablodur. İktidarı, muhalefeti, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının ilk hedef olarak ilçenin kalkınması yönünde gösterdikleri birlik, beraberlik ve kardeşliğin tarihinde görülmemiş bir örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Pazaryeri için bir altın dilimi yaşamaktayız. Bu da bizlere çok büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bu fırsatı ilçenin kalkınması yönünde kullanamazsak tarih bizden hesap sorar. Bu yüzden yüreklerimiz toplu atmalıdır. Pazaryerinin kalkınması için bir araya gelmiş bu topluluk muhteşem bir fırsattır, bizlerde bu fırsatı el birliğiyle iyi değerlendirelim."

Başkan Yalçın da ilçenin kalkınması için alınan kararlarda AK Parti, CHP ve MHP yönetimlerinin bir bütün içinde hareket etmek durumunda olduğunu belirterek, "Bu birliği oluşturmakla inşallah ilçemize yatırımlar daha hızlı gelecektir. İlçenin kalkınmasını birlikte başaracağız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Üstün ise Pazaryeri milliyetçiliğinin önemli olduğunu ifade ederek, iki bakan, bir milletvekili olan ilçeye daha iyi hizmetlerin gelmesi, birlik ve beraberliğin sağlanması için böyle bir etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Yalçın Pazaryeri Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title