Haberler

Pazaryeri Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi'nde Z-Kütüphane ve Hobi Alanı Açılışları Yapıldı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesinde faaliyete geçirilen Z-Kütüphane ve Hobi Alanı açılışları yapıldı.

Bilecik'in Pazaryeri İlçesi Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesinde faaliyete geçirilen Z-Kütüphane ve Hobi Alanı açılışları yapıldı.

Açılışa; Bilecik Vali Yardımcısı ve Pazaryeri Kaymakam Vekili Halil İbrahim Acır, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Akpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Okul Müdürü Seyfettin Yıldız, açılışta yaptığı konuşmada, "Bakanlığımızın FATİH Projesi ile başlatmış olduğu eğitim mücadelesinin geliştirilmesiyle ilgili adımlarına, biz de bir adım katmak istedik. Bakanlıktan aldığımız güç ve destekle Z Kütüphanemizi tamamlamış bulunmaktayız. Bugünden itibaren öğrencilerimizin okuyacakları kitaplarla, Hobi Alanı'ndaki satranç turnuvaları, akıl oyunları gibi çalışmalarla kendilerini daha iyi geliştireceklerine inanıyor, hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Daha sonra kurdele kesilerek Z Kütüphane ve Hobi Alanı açılışları yapıldı. Açılışın ardından davetliler, öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Okulun ve ilçenin eğitim durumuyla ilgili bilgi aldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Açılışı yapılan Z Kütüphane ve Hobi Alanı'nın hayırlı olmasını diledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yalçın İbrahim Acır Pazaryeri Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title