Haberler

Pazaryeri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu

Pazaryeri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2015 yılına ait olağan genel kurulu yapıldı.

Pazaryeri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2015 yılına ait olağan genel kurulu yapıldı.

Kooperatif Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Halit Gölcan, Pazaryeri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Yalamacılar ve İlçe Kooperatif Başkanları ile üyeler katıldı.

134 üyeden 38'inin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, Mustafa Yalamacılar ve yönetim kurulu yeniden güven tazelerken, 2015 yılı çalışma, denetim, hesap raporları okunarak oy birliğiyle onaylandı.

Yalamacılar, 2016 yılının bütçesinin karara bağlanması ve genel kurulda ödenecek huzur haklarının belirlendiği toplantıda, "Bu yıl kooperatifimizin 50. genel kurulu. Kuruluşunda ve bu günlere gelmesinde emeği geçenleri minnet ve şükranla anıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda zorlukla karşılaşmadık. Bunun sebebi üyelerin duyarlılığı sayesinde olmuştur. Genel olarak 2015 yılı kooperatifimiz açısından çok verimli geçmiştir" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Pazaryeri Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title