Haberler

Pazaryeri Bilecik'in Hızla Değişen İlçelerinden Biri Haline Geldi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan, 4-5 sene önce geldikleri Pazaryeri’nin kentin en önemli ilçeleri arasına geldiğini belirterek, belediye hizmetlerini övdü.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan, 4-5 sene önce geldikleri Pazaryeri'nin kentin en önemli ilçeleri arasına geldiğini belirterek, belediye hizmetlerini övdü.

Annesi Pazaryerili olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan, İHA muhabirinin "Pazaryeri kısa zamanda Bilecik'in önemli ilçelerinden biri haline geldi, bunun sebebi nedir?" sorusuna karşılık, kendilerinin 4-5 senedir Pazaryerili olduklarını ve İstanbul'dan kalkıp buraya geldiklerini anlattı. Pazaryeri'ne geldikten sonra Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın başkan seçildikten sonra hizmetlerini devam ettirdiğini belirten Akdoğan, "Biz İstanbul'da çok hareketli günler geçirdik. Buraya gelince bir suskunluk ölü toprağı gibi acayip bir duyguya kapıldık. Böyle gitmeyeceğini gördük. ya biz buradan gitmeliyiz, ya da burada bir hareketlilik olmalı diye düşündük. Başkanımızın arkasına geçtik, hareketlere başladık. Nerede ne yapılacaksa, ne olacaksa kalkıp beraber koşmaya başladık. Bu şekilde hizmetlere başladık. Bundan sonra durmak yok. Ömrümüz sürdüğü müddetçe başkanımızla beraber bu işleri devam ettireceğiz. Pazaryeri'nde çok güzel şeyler oluyor, biz de bunlardan zevk duyuyoruz. Buraya da bu yakışır. Buranın belediye olduğunu, böyle olması gerektiğini artık herkesin bilmesi, vatandaşında görmesi lazım. Kahve önlerinde durmakla bu işler olmuyor" ifadelerinde bulundu.

"BAŞBAKAN YARDIMCISI BABASI OLMANIZ NASIL BİR DUYGU?"

Oğlunun Başbakan Yardımcısı olmasının önemli bir durum olduğunu ifade eden Reşit Akdoğan, "Türkiye'nin ileri gitmesi için çok büyük şeylerle uğraşıyorlar. Başarılardan tabi biz de zevk duyuyoruz. Onların bu çabalarını gördükten sonra biz de burada oturacak değiliz. Biz de kendimize göre onların çalışmalarından esinlenerek Pazaryeri'nde ne yapabiliriz, bir şeyler yapmalıyız diyoruz. Başkanımız sağ olsun onunla beraber Ankara'ya gidiyoruz, başka yerlere gidiyoruz ve Pazaryeri'ne ne getirebiliriz diye uğraşıyoruz. Birçok şeyleri de başarıyoruz. Başkanımızın dediği gibi 'Birlikte Başaracağız' ve Pazaryeri halk ettiğini yerlere gelecek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yalçın Yalçın Akdoğan Pazaryeri Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title