Haberler

Pazaryeri Belediyesi'nin Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

Toplantı, Belediye Başkanı Yalçın başkanlığında yapıldı.

Pazaryeri Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın başkanlığında yapıldı.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, meclis üyelerinin verdikleri önergelerin gündeme alınması, zabıta yönetmeliği, doğalgaz regülatörünün yeri, Sağlık Meslek Lisesi imar planı ve Gençlik Merkezi imar durumu, vatandaşların dilekçelerinin gündeme alınması, Beşikli Mahallesi Taşlık Sokak'ta bulunan evin alınması ile encümene yetki verilmesi konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Yalçın, Sağlık Meslek Lisesi inşaatı ile Gençlik Merkezi projelerinin kabul edildiği ve kısa zamanda çalışmaların başlanacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Sentetik çim saha, çevre koruma telleri ve soyunma odaları için kısa sürede çalışmalar başlayacak. Tribünlere 1500 koltuk yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası hibe destekli Yeni Mahalle mezarlık yanındaki 4 bin metre karelik parkın yapımına başlanacak. Konferans salonu için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan mefruşat alımı ve sahne yapımı için ödenek çıktı." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Yalçın Fesih Yalçın Pazaryeri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title