Haberler

Pazarspor, Teknik Direktör Çelik ile Devam Edecek

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Pazarspor, yeni sezon için teknik direktör Hasan Çelik ile yeniden anlaştı.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Pazarspor, yeni sezon için teknik direktör Hasan Çelik ile yeniden anlaştı.

Pazarspor tesislerinde Çelik ile bir araya gelen kulüp başkanı Hüseyin Yangın, hafta başından itibaren yaptıkları görüşmeleri tamamladıklarını ve Hasan Çelik ile prensipte anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Çelik'in, kaleci antrenörü dışında aynı ekibiyle bu yıl da Pazarspor'un başında olacağını ifade eden Yangın, "Hemen iç ve dış transfer çalışmalarına başlıyoruz. Bu yıl inşallah yenilenen sahamıza ve taraftarımıza yakışır bir ekip kurarak daha başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Teknik direktör Çelik ise yeniden Pazarspor'da olmaktan memnuniyetini dile getirerek, "Yarım kalan işimize devam edeceğiz. Tek hedefimiz taraftarımızın görmek istediği başarılı ve hedefleri olan, sahada zevkle izlenecek bir Pazarspor oluşturmak. Taraftarımızın ve camiamızın desteği ile başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Yangın Hasan Çelik Pazarspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title