Haberler

Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreni coşku ile yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreni coşku ile yapıldı. Pazarlar MYO'dan bu yıl 62 öğrencinin mezun olduğu bildirildi.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun 2011-2012 Akademik Yılı Mezuniyet törenine Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Altıntaş, Simav Teknik Eğitim Fakültesi Mobilya Dekorasyon bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan ve öğretim üyeleri, daire amirleri, Yükseköğretim Derneği Üyeleri, öğrenciler ve kep törenine gelen öğrenci yakınları katıldı.

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan yaptı. Karahan, "2009-2010 Eğitim öğretim yılında öğrenci almaya başlayan okulumuz 2. mezunlarını vermenin ayrı bir gururunu yaşamaktayız. Okulumuz Gıda Teknolojisi ve İklimlendirme Soğutma teknolojisi bölümleri ile eğitim hayatını devam ettirmektedir. Bu programlara ilaveten 2012 yılı içersinde beş yeni program teklifimiz Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmıştır. Aşçılık, Gıda Kontrol ve Analizi, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Gaz Tesisatı ve teknolojisi, Alternatif Enerji Kaynakları yene açılan programlarımızdır. Bu sene ve gelecek yıllarında bölümlerimize öğrenci alımı için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu yıl mezun olacak olan gençler, Türkiye'yi 21. Yüzyıla taşıyacak olan gençlerdir. Bu nedenle gençlerimizi bu günlere ulaştıran hocalarına, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan anne babalarına teşekkür ediyorum. Sayın gençler, hiç unutmayın! dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir. Kendinize, arkadaşlarına ve ailenize güvenin. Gelecekten korkmayın. Zorluklarla mücadele gücünü hiç kaybetmeyin. Biliyorsunuz ki; iyi ve başarılı insan olmak ayrıcalıktır ve çaba ister. Bunun için uğraşın. Göreceksiniz uzun zamanda kazanan hep siz olacaksınız. Sevgili Gençler, hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Ailelerinizi kutluyor. Gelecekte büyük başarılara imza atmanızı temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

2011/2012 akademik yılında okul derecesine giren öğrencilere plaket verildi. Pazarlar Meslek Yüksekokulu birincisi olan Gıda Teknolojisi bölümünden Yeliz Özalp'a plaketini Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan verdi. İkinci olan Gıda Teknolojisi Bölümünden Burcu Tunçbilek'in plaketini Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün verdi. Üçüncü olan Pazarlama programından Gamze Türkoğlu'na plaketini Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Altıntaş verdi.

Mezun olan öğrencileri teker teker podyuma çağrılarak diplomaları verildi. Öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra hep birlikte havai fişek gösterisi ile birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Mezuniyet töreninde Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi halk oyunları ekibinin gösterileri ilgi ile izlendi. Mezuniyet töreni sonrasında davetlilere pilav ve ayran dağıtıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altıntaş Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title