Haberler

Pazarlar'da Karla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde kış mevsimi etkisini göstermeden ilçe merkezi ve köylerde yapılacak karla mücadele çalışmalarında koordinasyon sağlanması amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kış mevsimi etkisini göstermeden ilçe merkezi ve köylerde yapılacak karla mücadele çalışmalarında koordinasyon sağlanması amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Soner Bedir başkanlığında yapılan toplantıya Garnizon Komutanı İlker Bahadır, İlçe Özel İdaresi Müdürü Süleyman Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün, Yazı işleri Müdürü Ahmet Çakan ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Soner Bedir, Pazarlar'ın karasal iklime sahip olması nedeniyle kış aylarında yoğun kar yağışına maruz kalabildiğini belirterek, alınacak tedbirler ile ilgili kurumlar tarafından yapılacak çalışmaların istişare edildiğini söyledi.

Kış aylarında vatandaşların hayatının akışına aksi bir durum olmaması için ilgili tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışmasını isteyen Bedir, olası bir sorun halinde bütün kamu kurum kaynaklarının harekete geçeceğini dile getirdi.

Birinci önceliklerinin can güvenliği daha sonra da mal güvenliği olduğuna vurgu yapan Kaymakam Bedir, "Karla ve kışla mücadelede kurumlar arası koordinasyon sağlanacak. Duyarlılık ve farkındalığı artırmak için çeşitli çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Toplantıda, kış aylarında oluşabilecek yoğun kar yağışları, soğuk hava dalgası ve yağmurlar göz önünde bulundurularak; trafik güvenliğinin sağlanması, ulaşımın aksamaması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, eğitim öğretimin aksamaması, genel hayatın normal seyrinin devam ettirilmesi için alınacak tedbirler konuşulduğu bildirildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Erdoğan Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title