Haberler

Pazarlar'da Kameralı Tespit

Güncelleme:

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kapalı ve semt pazarlarında kamera eşliğinde esnaf tespit çalışmaları yapıyor.

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kapalı ve semt pazarlarında kamera eşliğinde esnaf tespit çalışmaları yapıyor.

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kapalı ve semt pazarlarıyla ilgili vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler nedeniyle düzenleme çalışmaları yapıyor. Pazarlarda kamera eşliğinde esnaf tespit çalışmaları yapan Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, esnafların tezgahlarında da ölçüm yapıyor. Pazarların cazibesini arttırmak amacıyla yapılan düzenleme çalışmaları sonrasında esnafın uyacağı kurallar belirlenecek.

KAPALI PAZARLAR ÇİZİLİYOR

Muratpaşa Belediyesine bağlı kapalı semt pazarlarında da esnafın yerini belirlemek ve vatandaşın alış-verişini rahat bir şekilde yapabilmesi amacıyla çizgi çalışması yapılıyor. Semt pazarlarında düzenlemeler yapılacağını ifade eden Başkan yardımcısı İbrahim Cephaneci, "Ekiplerimiz tezgahların ölçümünü yapıyor. Aynı zamanda da kameralı tespit yapıyoruz. Pazarların tümünde düzenlemeler yapılacak. Tespit çalışmalarının ardından esnafın uyacağı kurallar belirlenecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title