Haberler

Pazarlama Müdürü Halı Saha Maçının Ardından Hayatını Kaybetti

Antalya’da bir lastik bayiinde çalışan pazarlama müdürü, dün gece arkadaşları ile birlikte halı sahada futbol oynarken aniden fenalaştı.

Antalya'da bir lastik bayiinde çalışan pazarlama müdürü, dün gece arkadaşları ile birlikte halı sahada futbol oynarken aniden fenalaştı. Bir süre dinlendikten sonra maça devam eden genç adam, maç sonunda gittiği evinde yeniden fenalaşınca, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bir lastik bayisinde pazarlama müdürü olarak çalışan 36 yaşındaki Eyüphan Güleş, dün gece 01.00-02.00 arasında arkadaşları ile Uncalı'da bir halı sahada futbol oynarken aniden fenalaştı. Bir süre dinlendikten sonra yeniden maça devam eden Güleş, maç sonunda Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan evine gitti. Evinde yeniden fenalaşan Güleş, ambulansla kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Eyüphan Güleş'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verileceği belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title