Haberler

Pazarkapı'ya Akıllı Kavşak Onaylandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugün gerçekleştirilen oturumunda Ortahisar ilçesi Pazarkapı (Moloz) Mahallesi Devlet Yolu-Reşadiye Köprülü Kavşağı bağlantısı revizyonu projesine ilişkin 1:5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1:1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri görüşülerek kabul edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün gerçekleştirilen oturumunda Ortahisar ilçesi Pazarkapı (Moloz) Mahallesi Devlet Yolu- Reşadiye Köprülü Kavşağı bağlantısı revizyonu projesine ilişkin 1: 5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1: 1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri görüşülerek kabul edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Meclis oturumunda alınan karar doğrultusunda Pazarkapı'ya akıllı kavşak yapılması ve Devlet Yolu'nun yeniden düzenlenmesi kesinleşmiş oldu.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bölgede yapımı büyük oranda tamamlanan Reşadiye Kavşağı'nın yapımı onaylanan akıllı kavşak ile bir bütün olarak düşünülmesi gerektiğini kaydetti ve söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede trafik sorununun ortadan kalkacağını söyledi.

Hazırlanan proje kapsamında Reşadiye Kavşağı'nın bitiminden itibaren Devlet Yolu'nun kuzeye kaydırılacağını ve bölgede son derece modern bir akıllı kavşak inşa edileceğini vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, "Bölgede bulunan balıkçı halini de güneye taşımış olacağız. Karayolları Genel Müdürlüğü projeyi onaylamıştır. Yakın zamanda ihalesi yapılmak suretiyle çalışmalara başlanacaktır. İnşallah bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Pazarkapı'daki trafik sorununu ortadan kaldırmış olacağız" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortahisar Reşadiye Köprülü Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title