Haberler

Pazarcılar Tezgahları Önünde Buldukları Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı

Samsun'da pazarcılar, tezgahlarının önüne buldukları ve içerisinde bin lira bulunan cüzdanı sahibine ulaşarak teslim etti.

Samsun'da pazarcılar, tezgahlarının önüne buldukları ve içerisinde bin lira bulunan cüzdanı sahibine ulaşarak teslim etti.

İlkadım İlçesi Kıranköy Mahallesi'nde kurulan semt pazarında, Asarcık ilçesinden geldiği öğrenilen bir kişi, içerisinde bin lira olan cüzdanı alışveriş yaptığı bir tezgahın önünde düşürdü. Pazarcı esnafı, durumu Samsun Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yazıcı'ya iletti. Pazara giden Yazıcı, cüzdandaki bir esnafa ait kartvizitten yola çıkarak şahsa ulaşıp bilgi verdi.

İsmi açıklanmayan bu kişinin emekli maaşını çekerek pazara alışveriş yapmaya geldiği öğrenildi.

Yazıcı, duyarlılıktan ötürü pazar esnafına teşekkür etti. Kendi imkanlarımızla soruşturup cüzdanın sahibine ulaştıklarını anlatan Yazıcı, "İçerisinde bir banka kartı ve daha önce alışveriş yaptığını düşündüğümüz esnafa ait kartvizit vardı. Bu esnafı arayıp banka kartı üzerinde ismi yazılı şahsı tanıyıp tanımadığını sordum. Tanıdığını ve Asarcık'tan geldiğini söyleyince bana ulaşmasını istedim. Daha sonra da cüzdanı İlkadım Belediyesi Zabıta Amirliği'ne bıraktım. Pazarcı esnafımıza duyarlı hareketi için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Asarcık Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title