Haberler

Pazarcı Esnafı Başkan Tollu'yla Güne Sıcak Bir Başlangıç Yaptı

Güncelleme:

Kurban Bayramından bu yana devam eden sabah namazı sonrası çorba ikramının farklı camilerde devam ettiğini bildiren Başkan Tollu, "bugün de hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek esnaf kardeşlerimizle çorbamızı paylaşıyoruz" dedi.

Sabahın ilk saatlerinde Kur-an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Başkan Tollu'nun bizzat ikram ettiği çorbayla güne başlayan pazarcı esnafı, başkanın bu ince davranışını takdirle karşıladıklarını söylediler. Erdemli Belediyesi olarak vatandaşın faydasına olan tüm projeleri birer birer hayata geçirdikleri vurgulayan Başkan Tollu, çorba hizmetinin de bu projelerden bir tanesi olduğunu dile getirdi. İlk olarak Kurban Bayramı sabahında başlatılan uygulamanın artık her sabah namazının ardından değişik camilerde devam ettiğini belirten Tollu, "bugün de kapalı pazar yerinde esnaf kardeşlerimize bu ikramı sunuyoruz" dedi.

MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ile birlikte esnaflara bizzat elleriyle çorba ikramında bulunan Başkan Tollu, hayırlı, bereketli bol kazançlar diledi. Bu tür hizmetlerin sayısını arttıracaklarını dile getiren Başkan Tollu, "vatandaşlarımızın güne sıcak bir başlangıç yapmaları için bu güzel uygulamayı başlattık. Diğer mahallelerimizde yapılacak olan kapalı pazar alanlarımızda da bu uygulama yapılacak. Her beldeye açık ve kapalı düğün salonları, kapalı pazaryeri ve otoparktan oluşan sosyal tesis ve spor sahaları yapmaya başladık ve kısa sürede tüm hizmetleri tamamlayacağız. Birlik ve beraberliğimizin daim ve kaim olması için bu tür uygulamaların sayısını arttıracağız. Allah, memleketimizin birliğini dirliğini bozdurmasın. Bu güzel memleketimizi şer güçlerin şerlerinden muhafaza buyursun. Esnaf kardeşlerimizin kazançlarını bereketli kılsın" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Programa Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Bekir Özsu ve yönetiminin yanı sıra belediye çalışanları da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title