Haberler

Pazar Yerinde Patlayan Trafo Büyük Korku Yaşattı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, sıcak hava ve klima kullanımı nedeniyle aşırı yüklenmenin yaşandığı elektrik trafosunda büyük bir patlama meydana geldi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, sıcak hava ve klima kullanımı nedeniyle aşırı yüklenmenin yaşandığı elektrik trafosunda büyük bir patlama meydana geldi. Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlar bomba patladı sanarak büyük korku içinde kaçıştı.

Malkara'da hafta başı kurulan pazara alışverişe gelen vatandaşlar, 23 Nisan Çocuk Parkı yanındaki elektrik trafosunun patlamasıyla büyük bir korku yaşadı. Gündüz vakti patlayan trafo nedeniyle vatandaş, bomba patladığını sanarak telaş içinde pazar yerinden kaçmaya başladı. Trafo yakınlarında satış yapan esnaflar da korkudan tezgahlarını bırakıp kaçtıklarını söylediler. Patlayan trafoda büyük çaplı zarar meydana gelirken, mahalle 6 saat boyunca elektriksiz kaldı. Olay yerine gelen TREDAŞ ekipleri, patlayan trafonun yerine yeni bir trafonun takılacağını bildirdiler.

"KORKUDAN İŞİ BIRAKIP EVE KAÇTIM"

Korku dolu anlar yaşadığını anlatan bir esnaf, "Trafoda 6-7 kez patlama meydana geldi. Çok korktuk, insanların etrafa kaçıştığını gördük. Ben de korkudan işi bırakıp eve kaçtım. Neredeyse pazar yeri yanıyordu sanki, büyük korku yaşadık" dedi.

CANLI BOMBA SANMIŞLAR

Trafonun yakınlarında tezgah kuran bir başka esnaf ise, "7 defa patlama oldu, tezgahları bırakıp kaçtık. Savaş mı çıktı, canlı bomba mı ne var sandık. Aldık başımızı kaçtık, meğerse ki trafo patlamış" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ 23 Nisan Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title