Haberler

Pazar Sabahı Nişantaşı Sokaklarında Herkes Koşacak

Güncelleme:

Sporseverler ve sağlıklı yaşamı benimseyenler, 28 Eylül Pazar günü Demak GurmeRUN yarışı ile Nişantaşı'nda koşmak için hazırlanıyor.

Pazar günü Nişantaşı sokaklarında spor yapmanın keyfi bir başka olacak.

Türkiye'de ilk defa düzenlenen GurmeRUN, koşu sporunu sağlıklı beslenme ile birleştirerek bir ilke imza atıyor. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek Demak GurmeRUN yarışı, 28 Eylül Pazar günü sağlıklı yaşamı benimseyenleri Nişantaşı'nda buluşturacak. Sporu ve beslenmeyi birleştirerek sağlıklı yaşama dikkatleri çekmeyi amaçlayan Demak GurmeRUN, aynı zamanda şehrin lezzet hareketi olacak.

Şişli Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Demak GurmeRUN, Nişantaşı Cumhuriyet Parkı'nda başlayacak. Koşucular ve sporseverler, Nişantaşı sokaklarının kendilerine ait olmasının keyfini çıkartarak, 6.2 km'lik parkur sonrasında gurme markaların ikramları ile keyifli ve sağlıklı bir gün geçirecekler. Demak GurmeRUN'da dereceye giren sporculara genel klasmanda ve yaş kategorilerinde ödüller verilecek.

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelecek Demak GurmeRUN yarışı ile ilgili detaylı bilgiyi www.gurmerun.com sitesinden alabilirsiniz. 28 Eylül sabahı Nişantaşı Cumhuriyet Parkı'nda bu eşsiz deneyimi yaşamak için hazır olun...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nişantaşı Türkiye Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title