Haberler

Pazar'ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıl Dönümü

Pazar ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü törenle kutlandı.

Pazar ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü törenle kutlandı.

İlçe Meydan Parkı'ndaki tören, Pazar Kaymakam Vekili ve Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, İlçe Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik ve Belediye Başkan Vekili Şaban Cevher ile siyasi parti temsilcilerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmalarıyla başladı.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Günün anlam ve önemini belirten şiir ve kompozisyonların okunmasının ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı Pazar'ın kurtuluşunu temsil eden gösteriyle sona erdi.

Öte yandan, "Rize Tanıtım Günleri" dolayısıyla Bursa'da bulunan İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Ahmet Basa, telgraf göndererek kurtuluş gününü kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Hamza Türkmen Hemşin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title