Haberler

Başkan İmamoğlu, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Güncelleme:

İlçenin her mahallesiyle, her sokağıyla tek tek ilgilenen Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi'nde bulunan Salı Pazarı'nı ziyaret etti.

Sık sık mahalle gezileri, halk buluşmaları gerçekleştiren İmamoğlu, bu defa Yakuplu Mahallesi Salı Pazarı'nda vatandaşınları ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaf ile mahalle sakinleriyle konuşan İmamoğlu, bölgeye yapılacak projelerden de söz etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe halkının nabzını tutuyor. Sık sık mahalle gezileri, halk buluşmaları gerçekleştiren İmamoğlu, bu defa Yakuplu Mahallesi Salı Pazarı'nda vatandaşın taleplerini dinledi. Pazar esnafıyla da sohbet ederek, ortak fikirler üretmek için bundan sonra daha sık ziyaretler yapacağını belirten İmamoğlu, ilk etapta mahalleyi ilgilendiren projeleri anlattı.

''ÜRÜNLERİ VE TRAFİĞİ KONTROL ETTİ''

Pazarda ürünleri kontrol ederek, her tezgahla ilgilenen işlerin gidişatını ve istekleri ilk ağızdan dinleyen İmamoğlu, esnafın çalışma koşullarını da inceledi. Pazarın trafiği olumsuz etkilemesinin önüne geçilmesi için de çalışmalar olduğunu söyleyen İmamoğlu, "Zabıta ekiplerimiz de, kontrolü sağlamak için her zaman görev başında" dedi.

''MAHALLE BAZLI ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR''

Çevre dükkanlardaki esnafı da ziyaret eden İmamoğlu; sokak aydınlatmaları, yollar ve güvenlik açısından bölgeye yapılacak çalışmaları anlattı, aynı zamanda mahalle bazında yapılacak olan belediye birimlerinden de söz etti. Vatandaşın fikirlerini dinleyen İmamoğlu, "Fikirlerinizin ve taleplerinizin hepsi değerlendirilecek. Birlikte güzel işler yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Yakuplu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title