Haberler

Pazar'da Okullar Arası Koşu ve Stafet Yarışmaları Yapıldı

Pazar'da ilk ve orta okullar arası Bayrak Koşusu ve Stafet yarışmaları yapıldı.

Pazar'da ilk ve orta okullar arası Bayrak Koşusu ve Stafet yarışmaları yapıldı.

İlçedeki okulların beden eğitimi öğretmenlerinin düzenlemiş olduğu sportif faaliyetler kapsamında Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmalara 6 okul katıldı.

Stafet yarışmalarında erkeklerde TOKİ İlkokulu birincilik, Hamidiye İlkokulu ikincilik ve Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu üçüncülük elde etti. Kızlarda ise birinciliği Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu, ikinciliği TOKİ İlkokulu ve üçüncülüğü Aktepe İlkokulu kazandı.

Bayrak koşusunda ise erkeklerde birinci Hamidiye Ortaokulu, ikinci Hüseyin Sarıoğlu Ortaokulu, üçüncü ise Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu oldu. Kızlarda ise Hüseyin Sarıoğlu Ortaokulu birinciliği, Hamidiye Ortaokulu ikinciliği ve Ahmet Tahtakılıç üçüncülüğü elde etti.

ilçe Beden Eğitimi Zümre Başkanı ve Hüseyin Sarıoğlu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Selim Baltacı, "Düzenlemiş olduğumuz sportif faaliyetlerin içerisinde oldukça eğlenceli ve kıyasıya geçen bir etkinlik oldu. Öğrencilerimizin davranış yönünden çok şey kazandığını gözlemlediğimiz etkinliklerde dereceye giren okulları kutluyoruz" dedi. - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Mesut Hamidiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title