Haberler

Pazar'da Bayramlaşma

Pazar ilçesinde Kaymakam Selçuk Aslan'ın katılımıyla halkla bayramlaşma etkinliği yapıldı.

Pazar ilçesinde Kaymakam Selçuk Aslan'ın katılımıyla halkla bayramlaşma etkinliği yapıldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla  Pazar Belediye Binası giriş katında yapılan bayramlaşma etkinliğine, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ın yanı sıra Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodaman, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, CHP Pazar İlçe Başkanı Hasan Banko, BBP Pazar İlçe Başkanı Muhittin Ayrılmış, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, CHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Biber ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Aslan ve Basa, buradaki bayramlaşma sonrası İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip buradaki personel ile bayramlaştı. Kaçkar Devlet Hastanesindeki bazı hastaları da ziyaret eden Aslan ve beraberindekiler daha sonra şehit ailelerini de ziyaret edip bayramlarını kutladı.

Aslan, bayramlarda barış ve kardeşliğin ön plana çıktığına, küskünlerin barıştığına dikkat çekerek, "Dini bayramlarımız barış ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bu günlerde herkesin birbirini kucaklamasını ve bunun sürekli olmasını diliyor tüm Müslüman aleminin ve Pazar halkının Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Basa ise "Bu Ramazan Bayramı bütün insanlık için barışa vesile olsun" dileğinde bulundu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Yerel Haberler

title