Haberler

    PayPal Türkiye'den Çekildi

    Güncelleme:

    PayPal Türkiye'deki operasyonlarına son verdi. Kararına gerekçe olarak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na yaptığı lisans başvurusunun reddini gösterdi.

    PayPal ödeme sistemi Türkiye'deki faliyetlerine son verdiğini duyurdu. Karara gerekçe olarak BDDK'nın gerekli izinleri vermemesi gösterildi.

    Alınan karar uyarınca 6 Haziran Pazartesi gününden itibaren Türkiye'deki müşteriler PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacak. PayPal müşterileri bu sürede hesaplarına giriş yaparak, varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye'deki banka hesaplarına aktarabilecek.

    Müşteriler PayPal'ın bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilecek.

    'İZİNLERİN ALINMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK'

    PayPal'ın internet sitesinde yapılan açıklamada, gelecekte Türkiye'deki müşterilere yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmaların süreceği belirtildi.

    ALANINDA DÜNYA LİDERİ

    Online ödeme sistemleri içeresinde dünya sektöründe lider isimlerden olan Amerikan şirketi PayPal; ABD'nin yanı sıra, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, Belçika, Avusturya ve İsviçre gibi birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Türkiye Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    saffet kara:

    beyler lütfen ülkemizi dışarıya karşı koruyalım ağzımıza sahip olalım siz hiçbir yabancıdan ecnebiden kendi ülkeleri hakkında ileri geri konuşan duydunuzmu bu ülke bizim bu millet bizim bize bizden başka hayır gelmez bunuda unutmayın fazlada yabancı meraklısı olmayın

    10
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title