Haberler

Paylaşmanın Ortak Noktası Olan İftar Sofrasında Bir Araya Gelindi

Akçakoca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı kapsamında organize edilen iftar yemekleri devam ediyor.

Akçakoca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı kapsamında organize edilen iftar yemekleri devam ediyor.

Ramazan ayının ilk gününden bugüne kadar ki süreçte Belediye bahçesinde verilen iftar yemeği, mahallelerde verilmeye başlandı ve ilk olarak Osmaniye Mahallesi Mustafa Açıkalın ilköğretim okulu bahçesinde iftar programı gerçekleştirildi. Mustafa Açıkalın İlköğretim okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, Osmaniye Mahallesi Muhtarı Sefer Tuzcuoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Göreve geldiğimizde başlattığımız iftar sofralarımızı Allah'ın izniyle bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Bu sofralar ile birlik ve beraberliğimiz daim oluyor. Ramazanın coşkusunu en güzel şekilde yaşıyoruz. Bir ay boyunca Belediyemizin bahçesinde ve farklı mahallelerimizde iftar sofralarımızı kurarak vatandaşlarımızla Ramazan ayının ruhunu en güzel şekilde yaşayacağız" diye ifade etti.

İftar saatini bekleyen hemşerileriyle masaları gezerek bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı ve yemek sırasındaki konuklara da ikramda bulundu. İftar yemeği edilen dualar ile son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Cüneyt Yemenici Osmaniye Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title