Haberler

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde alışverişlerin daha da canlandırılması amacıyla yürütülen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri'nde, bir haftada 2 milyon 200 bin liralık alışverişler karşılığında onar otomobil, dizüstü bilgisayar ve akıllı cep telefonu hediye edilecek kampanya için tüketicilere 22 bin çekiliş kuponu dağıtıldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Oda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve beraberindekiler, tarihi çarşı esnafına ziyarette bulundu.

Burkay, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliğinin destekleriyle süren etkinlikler kapsamında tüketicilere bölgedeki anlaşmalı iş yerlerinden 100 liralık her alışverişi karşılığında bir çekiliş bileti verildiğini bildirdi.

Kampanyanın 22 Mayıs'ta sona ereceğini belirten Burkay, çekilişle onar otomobil, dizüstü bilgisayar ve akıllı cep telefonu hediye edileceğini aktardı.

Tüketicilerin, alışveriş için 3 bin 500 iş yeri ve 25 bin çalışanın bulunduğu bölgeye adeta akın ettiğini vurgulayan Burkay, "Etkinliğimize yoğun katılım gösteren vatandaşlarımız, bir hafta gibi bir sürede gerçekleştirdikleri 2 milyon 200 bin liralık alışverişle kampanyamıza katıldı. Bu vatandaşlarımıza 22 bin çekiliş kuponu dağıtıldı. Alışveriş için tarihi çarşımızı seçerek etkinliğimize katılım sağlayan tüm tüketicilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kültür ve sanat etkinlikleri ilgi görüyor

"Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri" kapsamında Geyve Han önünde kültürel ve sanatsal etkinlikler de yapılıyor.

Bursa Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) tarafından ebru, ipek halı ve geleneksel el sanatları hakkında uygulamalar gösterildi. İllüzyonist Abdullah Akpınar'ın gösterisi de ilgi gördü.

Etkinliğin sona ereceği 22 Mayıs'a kadar hat, tezhip, ebru ve koza atölyesi, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası konseri ve Karagöz Halk Dansları Topluluğu gösterisine de yer verilecek. Belirlenecek iki günde ise Bursaspor Kulübünün Bursastore Tırı'ndaki ürünler özel indirimlerle satışa sunulacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Osmangazi Belediyesi İbrahim Burkay Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title