Haberler

Pavey Koç'un Projelerine Destek İstedi

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey Çayırova CHP İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bir dizi etkinliğe katılmak için geldiği ilçede sevgi gösterileri ile karşılanırken, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç'un projelerinden övgüyle bahsedip, destek istedi.

Pavey'in ziyaretinde Kocaeli milletvekili Haydar Akar, İl başkan yardımcısı Semra Başlak, il yönetim kurulu üyesi Musa Yılmaz da eşlik etti. Çayırova, Yeni Mahalle girişinde ilçe başkanı Rasim Meriç, Belediye Başkan Adayı Timur Koç, kadın kolları başkanı Türkan Kılıç ve partililer tarafından karşılanan Şafak Pavey, bir kefateryada özellikle kadınların yoğun olduğu kalabalık bir guruba seslendi.

AKAR DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Timur Koç, İlçe başkanı ilk konuşmacı olarak Çayırova için hazırladığı projeleri tek tek anlattı. Kocaeli milletvekili Haydar Akar, Timur Koç'a destek çağrısında bulundu. Akar, hem Çayırova'da hem de Kocaeli'nde yerel seçimlerde başarıyla çıkacaklarını ifade ederek, "İnsanlarımızın AKP'ye oy vermeleri için hiçbir sebep yok, şehri yaşanmaz hale getirdiler" şeklinde konuştu.

PAVEY HAYRAN KALDIĞINI SÖYLEDİ

Yoğun sevgi gösterilerinin yapıldığı toplantıda bir konuşma yapan Şafak Pavey, CHP Çayırova adayı Timur Koç'un projelerini çok önceden incelediğini, çok beğendiğini ve hayran kaldığını belirterek "Çayırova'da kendisiyle yarışan Timur Koç'un seçimi kazanacağına ve ilçeye güzel hizmetler vereceğine hiç kuşkum yok" diyerek övgüler yağdırdı.

HALKIN İSTEMEDİĞİ BİR PROJE OLMAZ

Pavey ve beraberindekiler ikinci olarak Emek ve İnönü mahallesi kentsel dönüşüm mağduriyetlerini korumak adına kurulan  İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneğini ziyaret ettiler. Dernek başkanı Murat Koca tarafından karşılanan ve Emek mahallesinde bulunan dernek binası önünde toplanan vatandaşlar Pavey, Akar ve Koç'a sevgi gösterisinde bulundular. İlçe başkanı Rasim Meriç'in açılış konuşmasının ardından konuşan CHP Adayı Timur koç, halkın istemediği hiçbir projeyi yapmayacaklarını, asla ve asla halkın mağdur edilmesine de izin vermeyeceklerini açıkladı. Koç, "evlerinizi yıkarsalar kepçelerin önüne önce ben yatarım"dedi. Pavey'de özellikle bayanların ve gençlerin sevgi gösterileri arasında yaptığı konuşmada, Koç'a sahip çıkmalarını, onu kendilerine emanet ettiklerini söyledi.

ENGELLİ NASIR KOÇ'A DANIŞMANLIK YAPIYOR

CHP Genel Başkanı Şafak Pavey, Kocaeli Milletvekili Şafak Pavey, CHP Adayı Timur Koç, İlçe Başkanı Rasim Meriç ve Kadın kolları başkanı Türkan Kılıç, Özgürlük Mahallesi'nde ikamet eden Hasibe ve Celal Usta çiftinin üç bedensel engelli çocuğu Nasır,  Savaş ve Aygül'ü evinde ziyaret etti.
ŞEKERPINAR İÇİN GÜZEL PROJELER

Pavey, Akar, Koç ve Meriç'in bir sonraki durağı ise, Şekerpınar Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma derneği oldu. Dernek başkanı Ekrem Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Pavev ve beraberindekilere yine yoğun ilgi vardı. Timur Koç projelerini, TOKİ ve deprem konutlarındaki sorunların çözüm yollarını, özellikle Şekerpınar için sağlık merkezi, ikinci bir belediye binası gibi yapacaklarını anlatırken, Pavey ve Akar ise Koç'a destek çağrısında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haydar Akar Şafak Pavey Timur Koç Çayırova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title