Haberler

    Paul Walker Ölmedi İddiaları Sosyal Medyayı Sardı

    Hızlı ve Öfkeli filmlerinin ünlü oyuncusu Paul Walker'in ölüm haberi tüm dünyayı yasa boğarken, oyuncuyla ilgili birçok farklı haber de gündeme gelmeye...

    - Amerikalı bir vatandaş, Paul Walker'ı Los Angeles'ta bugün gördüğünü iddia etti ve bazı büyük haber kanallarının Paul Walker'ın ölümüne inanmaması, cesedinin ortada olmaması dile getirildi ve her şeyin bir kurmaca olduğunu iddia edildi.

    İddiaya göre Temmuz ayında vizyona girecek olan Fast & Furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı. Film, "Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim her şey size ders vermek içindi" adlı sahneyle başlanılacak ve Paul "Six Days" adlı şarkıyla ortaya çıkacak.

    İşte Paul Walker hakkında yapılan sahte haberler

    Paul Walker'in cesedinin fotoğrafı:

    Twitter ve Facebook'ta dolaşan bu görsel'in Paul Walker'in cesedi olduğuna pek çok kişi inandı. Fotoğraf aslında 2011 yılında Afrika'da misyonerlik yapan bir adamın geçirdiği bir kazanın fotoğrafı idi.

    Paul Walker ölmedi haberi:

    Bu görselin ardından yine aynı misyonerin bu defa tedavi edilmiş hali gösterilerek bunun Paul Walker olduğu, ölümü haberlerine karşın, aslında Walker'in hayatta olduğu iddia edildi. Bu haber de yalandı çünkü görsel aynı adamın geçirdiği trafik kazası haberine aitti.

    Ölmeden 1 gün önce Paul Walker'in öldüğüne dair sahte haber yapıldı:

    Paul Walker ölmeden 1 gün önce de öldüğüne yönelik sahte haber yapılmıştı. Söz konusu "Paul Walker öldü" haberinin tüm Hollywood ünlüler için otomotik olarak üretilen bir ölüm haberi olduğu anlaşılmıştı.

    Kaynak: Sabah

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Los Angeles Paul Walker Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title