Haberler

    Paü'ye 32 Yabancı Öğrenci Geldi

    Pamukkale Üniversitesi'ne uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında dokuz ülkeden 32 öğrenci geldi.

    Pamukkale Üniversitesi'ne uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında dokuz ülkeden 32 öğrenci geldi. Pamukkale Üniversitesi'nde bir yıl eğitim görecek olan Romanya, Polonya, Bulgaristan, İspanya, İtalya, Letonya, Kırgızistan, Kazakistan ve Güney Kore'den gelen 32 öğrenciye üniversite yönetimi 'hoşgeldiniz yemeği' verdi. Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile uluslararası ilişkiler koordinatörlüğü yetkililerinin de katıldığı yemekte yabancı öğrencilere üniversite hakkında bilgi verildi.

    Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Selçuk Toprak, Pamukkale Üniversitesi'nin aldığı uluslararası akreditasyon etiketleri ile tanınırlığının arttığını, öğrenci değişim programlarını başarılı şekilde gerçekleştirmeye devam ettiğini söyledi. Yapılan protokoller ile değişim programları kapsamında Pamukkale Üniversitesi'ne gelen öğrencilerin Denizli ve Türkiye'de yaşadıklarını kendi ülkelerine aktardıklarını, böylece kendi üniversitelerinde ve ülkelerindeki Türkiye hakkındaki görüşlerinin olumlu yönde oluşmasına katkı koyduklarını belirtti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Pamukkale Üniversitesi Bulgaristan Polonya Romanya Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title