Haberler

Paü Öğretim Üyelerinden Sergi

Pamukkale Üniversitesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları bir araya gelerek resim sergisi açtı.

Pamukkale Üniversitesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları bir araya gelerek resim sergisi açtı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı'nda görev yapan 11 öğretim elemanının 60 eserle katıldığı "Karma Görsel Sanatlar Sergisi" izleyicilerle buluştu. Eğitim Fakültesi giriş katında düzenlenen serginin açılışını Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahittin Özçelik yaptı.

Sergide Prof. Dr. Tahsin Hancıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Safi Avcı, Yrd. Doç. Dr. Nuray Mamur, öğretim görevlileri Feryal Beykal Orhun, Dr. Bekir İnce, Barış Bozok, Ahmet Özer, Serdal Yerli ve Yüksel Hancıoğlu ile Araştırma Görevlisi Elif Çakıroğlu eserlerini sergiledi.

Sergide metal ve kilden heykeller, yağlıboya resimler, fotoğraf, video-art ve yerleştirme, gravür ve linolyum baskı resimler gibi çalışmalar yer aldı. Öğretim Görevlisi Şerif Kutludağ'ın şiir okuyarak, Öğretim Görevlisi Serdal Yerli'ye modellik yapması serginin en ilgi çeken bölümü oldu. Serginin 5 Mayıs tarihine kadar gezilebileceği açıklandı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title