Haberler

PAÜ'de Kadın Öğretim Üyesi ve Öğrenciler Resim Sergisi Açtı

Güncelleme:

Pamukkale Üniversitesinde Dünya Kadınlar Günü, kadın öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından düzenlenen iki resim sergisi açılışı ile kutlandı.

Pamukkale Üniversitesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadın öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından düzenlenen iki resim sergisi açılışı ile kutlandı. Yazar Ayşe Kulin'in katıldığı sergilerde sanatseverler bir araya geldi.

Pamukkale Üniversitesi ve Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğiyle düzenlenen "8 Mart 8 Kadın" adlı resim sergisinin açılışı yapıldı. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi açılışına Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu, ünlü yazar Ayşe Kulin, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı. 8 kadın sanatçı Merih Tekin Bender, Ömür Eke, Ceyda Gökçe, Yüksel Hancıoğlu,Meltem Demirci Katırancı, Nuray Mamur, Bengü Bahar Özlükcan ve Filiz Pelit'in eserlerinden oluşan sergi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. 52 eserin yer aldığı sergi 15 Mart tarihine kadar gezilebilecek.Pamukkale Üniversitesi önderliğinde PAÜ Görsel Sanatlar Kulübü ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şubesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen "6. Sanat Buluşması" karma resim sergisinin açılışı yapıldı. Eğitim Fakültesi Fuaye alanında düzenlenen serginin açılış kurdelasını Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, ünlü yazar Ayşe Kulin ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Nafiye Kahraman kesti. Son sınıf ve yüksek lisans eğitimi alan bayan öğrenciler tarafından yapılan 43 eser bir hafta boyunca sanatseverler için sergilenecek. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Cafer Sadık Ayşe Kulin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title