Haberler

Patron Mutlu Son İstiyor" Filmi Oyuncuları Ankara'da

Güncelleme:

Taurus AVM, bu hafta "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin oyuncularından Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'nu hayranlarıyla buluşturuyor.

Gerçekleştirdiği etkinliklerle eğlencenin yeni adresi olan Taurus AVM, bu hafta "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin oyuncularından Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'nu hayranlarıyla buluşturuyor.

Taurus AVM, kısa süre önce açılmasına karşın düzenlediği etkinliklerle Ankaralılar'ın yeni adresi oldu. Etkinliklerde sanatsal aktivitelere de özel yer veren Taurus AVM, bünyesindeki Cinemarine'de Türkiye gündemine yerleşen yapımların yönetmen ve oyuncularını konuk ediyor. Ergonomik yapısı ve dijital oyun seçenekleri ile öne çıkan Taurus AVM, bu hafta sonu kısa süre önce vizyona girmesine karşın sinema çevreleri tarafından en fazla konuşulan filmlerden biri olmayı başaran "Patron Mutlu Son İstiyor"un başrol oyuncularını Ankaralı sinemaseverlerle biraraya getirecek. Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, 4 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'deki film öncesinde düzenlenecek söyleşiye katılacak.

Taurus AVM ile eğlenceye yeni bir anlayış getirdiklerini belirten Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, Ankaralılar'a bu hafta sonu kahkaha dolu dakikalar yaşatacaklarını söyledi. Gişe rekorları kırması beklenen "Patron Mutlu Son İstiyor"un ailece izlenebilecek bir romantik komedi filmi olduğunu ifade eden Kaptan, "Yeşilçam sinemasının 100. yılında gösterime giren ilk Türk filmi olma özelliğine sahip bu filmin başrol oyuncularına ev sahipliği yapmak heyecan verici. Filmin hikayesini, yaşadıklarını izlence sonrası bizlerle paylaşacaklar. Tüm Ankaralılar'ı bu özel günde Taurus AVM'ye bekliyoruz" dedi.

"Patron Mutlu Son İstiyor", yapımcının senarist Sinan'ı romantik komedi filmi çekmesi için Kapadokya'ya göndermesi ve otel sahibinin kızı Eylül'den etkilenerek yazacağı senaryoyu onun üzerine kurmaya karar vermesi ile başlayan hikayeyi konu alıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Başoğlu Tolga Çevik Ezgi Mola Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title