Haberler

Patnosgücü Spor Kulübü Şampiyonluğunu İlan Etti

Patnosgücü Spor Kulübü, Ağrı Amatör Ligi’nde 2015-2016 futbol sezonunda müsabakaların bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

Patnosgücü Spor Kulübü, Ağrı Amatör Ligi'nde 2015-2016 futbol sezonunda müsabakaların bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

Diyadin Gençlerbirliği Spor'u 3-0'lık net bir skorla geçen Patnosgücü, lige çıktığı ilk sezonunda şampiyon olmayı başardı. Ağrı Gençlerbirliği Spor ile baraj maçı hazırlıklarına başlayan Patnos Gücü'nde hedef önümüzdeki sezon Ağrı'yı BAL'da temsil etmek. Lig sonunda Patnosgücü 28 puanla birinci olurken, Doğubayazıt Belediye Spor ise 22 puan ile ikinci olarak Lig'i tamamladı.

Konuyla ilgili bir konuşma yapan Patnosgücü Spor Kulübü Başkanı Turan Değerli, "Biz Patnos halkına verdiğimiz sözü yerine getirdik, takımımızı Ağrı Amatör Ligi'nde şampiyon yaptık. Çok zor şartlarda mücadele ettik, biz sadece futbolla da kalmadık farklı branşlarda, altyapıda da ciddi bir mesafe kat ettik. Bu ilçenin takımıydı şimdi sıra ilin takıma olma yolunda. Ağrı Gençlerbirliği Spor ile baraj maçı oynayacağız ve galip gelen ilimizi BAL'da temsil edecek, dilerim iyi oynayan kazanır" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlerbirliği Diyadin Patnos Ağrı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title