Haberler

Patnos'ta Vergi Dairesi Müdürlüğü Açılışı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Vergi Dairesi Müdürlüğü açıldı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Vergi Dairesi Müdürlüğü açıldı.

Açılışta konuşan Ağrı Valisi Süleyman Elban, Patnos ilçesinin ticari hizmet merkezi olduğunu söyledi.

On personelle hizmet verilecek kurumun kısa bir süre içerisinde yüzlerce personele ulaşmasını temenni eden Elban, şöyle konuştu:

"Patnos ilçesi bu bölgenin parlayan bir yıldızı ve ekonomik anlamda da cazibe merkezi olmaya aday bir şehir yönünde ilerliyor. Tüm temennimiz ve arzumuz da budur. Bu hizmet Patnosumuza fazlasıyla yakışıyor. Diğer daha önemli hizmetlerin gelmesine de vesile olmasını temenni ediyorum."

Ağrı Defterdarı Mehmet Tural da Patnos Vergi Dairesi Müdürlüğünün faaliyete geçmesiyle ilçede vergi bilincinin artacağını belirterek, "Mükelleflerimizin vergiye gönüllü uyumu sağlanacak. Bunun yansıması olarak da vatandaşımıza hizmet olarak dönecek olan vergi gelirlerimizde artış meydana gelecektir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk tarafından okunan duanın ardından açılış yapıldı.

Törene, Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar, Patnos Malmüdürü Cihan Baybas, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban Patnos Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title