Haberler

Patnos'ta 'Çanakkale' Programı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Patnos Alparslan Anadolu Lisesi tarafından Patnos Belediyesi Serhat Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler tarafından şiirler okunurken, tiyatro gösterisi yapılarak türküler okundu.

Burada bir konuşma yapan Okul Müdürü Menduh Tunç, yaklaşık bir aydır okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerle bu programı hazırlamak için çok çalıştıklarını belirterek, emeklerinin karşılığını ise gösterilen ilgiden dolayı aldıklarını söyledi.

Programa İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Albay Taşkın Keleş, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Özgür Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Resul Narin, İlçe Emniyet Müdürü Murat Doğan, kamu kurum amirleri katıldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Patnos Ağrı Yerel Haberler

title