Haberler

Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Vali Işın'a Ziyaret

Güncelleme:

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, beraberindekilerle Ağrı Valisi Musa Işın ziyaret etti.

AĞRI (İHA) – Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, beraberindekilerle Ağrı Valisi Musa Işın ziyaret etti.

Valilik makamında gazetecileri kabul eden Vali Işın; ahlaki ve etik sınırları taşmayan tüm bilgileri halka duyurulmak üzere basın ile paylaşacağını söyledi. Vali Işın; ahlaki ve etik sınırları aşmayan, başkalarını yaralamayan bilgiler dışında, her tülü bilginin kamuoyuna duyurulmasından yana olduğunu söyledi. Işın, "Haberlerin hizmete dönük, kamuoyunu doğru bilgilendirme amaçlı olması en iyisidir. Haberlerin reklam boyutuna taşınmaması, kişiden ziyade hizmetin ön plana çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Ahlaki ve etik sınırları taşmayan, kişilerin hayatında olumsuz etkiler oluşturmayan, geleceğine zarar vermeyen her türlü bilgiyi paylaşmak ve kamuoyunun bilgisine sunmaktan yanayım. Hizmetlerin daha iyi ve yararlı olması için kamuoyunun bilgisine ve fikirlerine açık olması gerekir. Bu konularda basın mensuplarının desteğini bekliyorum" şeklinde konuştu.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz ise, Ağrı tarihi ve kültürel değerleri ile bir dünya şehri olduğunu belirterek, "Hizmet noktasında ve Ağrı'nın değerlerinin geleceğe taşınmasında basın olarak her zaman yanınızda olacağız. Yeni göreviniz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Valilik makamında yapılan ziyarete Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Faruk Yavuz, Anadolu Ajansı Patnos Temsilcisi Emre Savman, Doğan Haber Ajansı Patnos Temsilcisi Semih Yardımcı, Patnos Çağrı'nın Sesi Gazetesi Yayın Yönetmeni Zafer Yalçın Feyzioğlu katıldı.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Faruk Yavuz Patnos Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title