Haberler

Patnos Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Patnos Belediyesi, bir ağır taşımalar için özel dorse (lowbed dorse) ve 2 de çöp sıkıştırma aracı alarak araç filosunu güçlendirdi.

Patnos Belediyesi, bir ağır taşımalar için özel dorse (lowbed dorse) ve 2 de çöp sıkıştırma aracı alarak araç filosunu güçlendirdi.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, yeni yılda güçlü ekipmanla daha hızlı ve verimli çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

İlçenin hizmet beklediğini ifade eden Akbay, "2015 hizmet ve yatırım yılı olacak. 20 mahallemizde hizmetleri hızlı, eksiksiz ve kaliteli bir şekilde ulaştırmak için yeni araçlarla filomuzu güçlendiriyoruz" dedi.

Akbay, ihtiyaç duyulması halinde yeni araçların alımını da gerçekleştireceklerini söyledi.

Akbay, şöyle devam etti:

"Başta bu araçlar olmak üzere 2 halk otobüsü, 5 hafif ticari araç, 3 kazıyıcı yükleyici, 2 damperli kamyon, 2 otobüs, paletli ekskavatör, ambulans, çöp taksi, pikap ve traktörde aldık. Böylece her alanda olduğu gibi hizmet araçları noktasında da güçlü bir belediye olacağız. Belediyemizi daha iyiye daha güzele kavuşturmak için de çalışamaya var gücümüzle devam edeceğiz. Araçların Patnos'umuza ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah kazasız belasız güzel hizmetleri yapmayı bizlere nasip etsin."

Kaynak: AA / Yerel

Afşin Akbay Patnos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title