Haberler

Patlayan Su Borusunda Yenileme Çalışması

Adana’da patlayan içme suyu ana boru hattı ve patlama nedeniyle çöken yolda yenileme çalışması başlatıldı.

Adana'da patlayan içme suyu ana boru hattı ve patlama nedeniyle çöken yolda yenileme çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi'ndeki Kıyıboyu Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Kıyıboyu Caddesi'nden geçen Çatalan İçme Suyu ana boru hattı patladı. Patlama nedeniyle yolda çökme meydana gelirken, o esnada yoldan geçen Aytekin Keser yönetimindeki 01 BZT 40 plakalı otomobil de patlama sonucu oluşan çukura düştü. Keser, canını kurtarırken; otomobil uzun süre çukurun içinde kaldıktan sonra suyun kesilmesinin ardından çekici ile çukurdan çıkartıldı.

Bir süre sonra ASKİ görevlileri ve Adana Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek çalışma başlattı. ASKİ görevlileri patlayan içme suyu borularını tamir etmeye başladı. Yol müdürlüğü ise önce su nedeniyle çökme olmayan ve çamur olan yerlerin temizliğini yaptı. ASKİ, boru hattını tamir ettikten sonra yola asfalt dökülecek. Kıyıboyu Caddesi çalışma nedeniyle tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title