Haberler

Patlamadan Dokuz Gün Sonra Öldü

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Peşrefli köyünde 3 Temmuz tarihinde özel bir firmaya ait konserve fabrikasında meydana gelen kazan patlamasında vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan Sabire Konur adlı kadın İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Peşrefli Köyünde 3 Temmuz tarihinde özel bir firmaya ait konserve fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Sabire Konur adlı işçi, İzmir'de tedavi gördüğü hastanede kazadan 9 gün sonra hayatını kaybetti. İddiaya göre, evli ve yetişkin 2 çocuk sahibi kadın, emekli olduktan sonra minibüs şoförlüğü yapan eşine destek olmak amacıyla bir süre önce konserve fabrikasında çalışmaya başladı. Kazanın meydana geldiği gün fabrikada arkadaşları ile birlikte mesaide bulunan Konur, "otoklaft" diye adlandırılan pişirme kazanının bir anda patlamasıyla birlikte ağır yaralandı. Vücutlarında oluşan yanıklarla yaralanan ikisi erkek toplam 10 işçi ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi'ne taşınarak, tedavi altına alındı.

YAŞAMA TUTUNAMADI

Diğer işçilerin hafif yaralarla atlattığı kazada, Sabire Konur adlı kadının vücudunun yarısında ikinci derece yanıklar meydana geldiği belirlendi. Konur, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bir süredir hastanenin yanık ünitesinde tedavi gören Konur, kazadan dokuz gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Konur'un cenazesi Tire'nin Gökçen beldesinde toprağa verildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Konur Tire Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title