Haberler

Patlamada Ölen Berkay'ın Evine Dev Türk Bayrağı Asıldı

İstanbul’daki hain saldırıda şehit olan Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berkay Akbaş’ın Sinop’ta evlerinin bulunduğu binaya dev Türk bayrağı asıldı.

İstanbul'daki hain saldırıda şehit olan Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berkay Akbaş'ın Sinop'ta evlerinin bulunduğu binaya dev Türk bayrağı asıldı.

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın çıkışında gerçekleşen hain terör saldırısında 19 yaşındaki Sinoplu üniversite öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş'ın şehit olduğu haberi Sinop'ta büyük üzüntüye neden oldu. İnşaat Mühendisi Salim Akbaş ve Mimar Zeynep Gültekin Akbaş'ın oğulları Ankara Bilkent Üniversite Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berkay Akbaş'ın İstanbul 29 Mayıs Hastanesinde ameliyata alındığı ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Berkay'ın Sinop'taki evine akın eden sevenleri gözyaşı dökerken, apartmana dev bir Türk bayrağı asıldı.

Eski CHP İl Başkanı Mustafa Acun, "Evet çok acı anlar yaşıyoruz. Konuşmakta gerçekten çok zorlanıyorum. 30 yıllık can dostumun biricik oğlunu kaybettik hain bir saldırı sonucu İstanbul'da. Hayattan çok büyük beklentileri olan, yıllardır doktor olmanın hayaliyle yaşayan çok sevgili Berkay inanılmaz bir şekilde hayata veda etti" dedi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beşiktaş Sinop Politika Güncel Haberler

title