Haberler

Patlama Alanında Vatandaşı Linç Etmek İstediler

Güncelleme:

Ankara Garı önünde meydana gelen patlama sonrası olay yerinde bulunan kalabalık, bir vatandaşı linç etmeye çalıştı. Kalabalık, HDP'li Önder'e de tepki gösterdi.

Ankara Garı önünde meydana gelen patlama sonrasında olay yerinde bulunan kalabalık, bir vatandaşı linç etmeye çalıştı.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Patlamanın meydana geldiği bölgede bilinmeyen bir nedenle, bir kişiyi linç etmeye çalışan kalabalık, kimliği belirlenemeyen şahsı uzun süre darp etti. Olay yerinde bulunan diğer vatandaşların araya girmesi ile kalabalığın elinden kurtulan şahıs, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

SIRRI SÜREYYA'YA TEPKİ: GERÇEK HALK BENİM

Olay yerine gelen HDP'li Sırrı Süreyya Önder kalabalığı yatıştırmaya çalıştı. Olay yerinde Sırrı Süreyya Önder ile başka bir kişi tartıştı. Önder ile tartışan kişi "Gerçek halk benim" diyerek tepki gösterdi.

Olay yerinde bulunanların yatıştırması sonucu kalabalık dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

insanMobil-ANDROID:

tum akp vekileri bi sirrinin tirnagi bile olamaz

43
116
yanıtYanıtla
olamaz tabii:

abdestsiz sırrı tırnakları kesmiyorki

yanıt24
yanıt1
bir haak:

Insan bozuntusu

yanıt2
yanıt1
neden bir tane türk bayragı yokkkkkkkk:

hainler sonra geliyo

111
31
yanıtYanıtla
zaza:

var beyinsiz ne bayrak sevgisiymiş sizde yerde bayrak görseniz kaldırmazsınız burda cephede en önde giden kahraman kesilrsiniz ortada bi hain var burada güvenlik zaafiyeti yok diyen ve daha çok ölüm olsun diye insanlıktan nasibini almamış insan yozmalarıdır sizde öylesinizdir çıkıp ortaya çıkarsınlar zor mu bulmak ne yapıyor polis istihbarat çık açıkla utanmaz hdp oy verdi diye hainn dedikleriniz dağlıca senin şehit olan askerleri alamıyan ve kral dan çok kralçılık yapanlara dyrl halk askerialdı

yanıt6
yanıt40
çünkü:

mitingde ''bayraklı teröre hayır yürüyüşleri '' de protesto edilecekti, bunların barış zihniyetini, vatanseverliğini artık sen düşün. . .

yanıt10
yanıt0
adem:

hdp li provakatörler olaydan sonra olay yerinde

120
19
yanıtYanıtla
hdp:

Diyarbakirda patlat baraji geç sonra oylar düşünce tekrar patlat oyunu koru...bu hdpkkli ne kadar kayitli insan varsa tutuklanmalidir

110
20
yanıtYanıtla
GÖREN GÖZ:

barış mitingi dediğinde Türk bayrağı olur bir tane bayrak gören var mı. ne barışı

104
25
yanıtYanıtla
barış:

türk bayrağı ve barış ne alaka ????türk bayrağının olmadığı yerde kanlar durdurulamaz mı

yanıt0
yanıt24
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title