Haberler

Passolig Sıkıntısı: Heyecan Başladı Tribünler Boş Kaldı

Güncelleme:

Süper Lig ve PTT 1. Liginde uygulanan Passolig kartı ve e-bilet sistemini futbolseverler henüz benimsemedi.

Süper Lig ve PTT 1'inci Ligi'nde uygulanan Passolig kartı ve e-bilet sistemini futbolseverler henüz benimsemedi.

Balıkesir'de yeni sezon öncesi 13 bin Passolig kartı ve 5300 kombine bilet satıldığı açıklanmasına rağmen Akhisar Belediyespor'la oynanan maçta tribünlerin yarısı boş kaldı. Balıkesirliler, takımlarını 38 yıl sonra Süper Lig'deki ilk sınavında yalnız bırakırken, PTT 1'inci Lig'deki Bucaspor- Altınordu derbisinde yaklaşık 1000, Manisaspor-Alanyaspor karşılaşmasında 400 seyirci vardı.

Uygulamaya başından bu yana karşı çıkan ve e-bilet almaya yanaşmayan Karşıyakalı taraftarları ise eşi görülmemiş bir protestoya imza attı. Takımlarını kamp yapılan otelden yaklaşık 100 araçlık konvoyla alan yeşil kırmızılılar, Antalyaspor maçının oynanacağı Buca Arena'ya kadar kafileye eşlik etti. Yıllardır iç saha maçlarını ortalama 5 bin kişiye oynayan Karşıyaka'da yüzlerce taraftar tribüne girmeyerek takımlarını stadın dışından destekledi. Tribündeki seyirci sayısı 500'ü biraz geçti.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERİYOR

Futbol terörüne ve tribün olaylarına önlem olarak geliştirilen e-bilet sistemine karşı çıkan futbolseverler, uygulamanın vatandaşları fişlemeye yönelik bir amaç taşıdığını iddia ediyorlar. Taraftarlar, kredi kartı özelliği de taşıyan Passolig'de her yüklemeden komisyon alınmasına da tepki gösteriyorlar. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Balıkesir Altınordu Bucaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title