Haberler

Pasinler'de Darbe Girişimine Büyük Tepki

Erzurum'un Pasinler ilçesinde bir grup asker tarafından yapılan darbe girişimine tepki amaçlı yürüyüş gerçekleştirildi.

Yapılan darbe teşebbüsüne karşı Erzurum'un Pasinler ilçesinde binlerce vatandaş cumhuriyet caddesinde tepki amaçlı yürüdü. Kent meydanından başlayan yürüyüş İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar devam edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne yürüyen vatandaşlar darbecileri ve cuntacıları kınayan sloganlar attılar.

Yürüyüşe katılan İlçe Kaymakamı Ali Ada, "Anayasal düzeni yıkmaya çalışan bir grup asker yaptıklarının hesabını vereceklerdir. Hükümetimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bütün gücüyle darbe girişimini sonuçlandırmış ve görevlerinin başındadır. Bu yapılan alçakça darbe girişimi kınıyorum. Dün gece ve bugün darbe girişimine karşı destek veren siz saygı değer Pasinler halkına teşekkür ederim" dedi.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, "Bu yapılan saldırı karşısında dimdik ayakta duran bir millete yapmaya çalışan darbecileri esefle kınıyorum. Seçilmiş biri olarak, seçilmiş bir Cumhurbaşkanımıza ve seçilmiş hükümetimize yapılan bu çirkin saldırı büyük Türk Milletine yapılmış bir alçakça girişimdir. Ama bütün Türkiye sokaklara döküldü ve darbe girişiminde olanlara dersini vermiştir" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pasinler Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title