Haberler

Pasaport'a "Yeni Gemi" Ayarı

Tarihi Pasaport İskelesi, yeni gemilere uygun ve engellilerin rahatlıkla kullanabileceği platform çalışmaları için Salı gününden itibaren 6 hafta kapalı olacak. ESHOT, bu süre içinde Cumhuriyet Meydanı ile Alsancak İskelesi arasında ring seferleri gerçekleştirecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent içi deniz ulaşımının geliştirilmesi amacıyla yeni hamleler yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmete başlayan yeni gemilere uyumlu hale getirilmesi ve engelli vatandaşların deniz ulaşımını daha rahat kullanabilmesi amacıyla Pasaport İskelesi'nde yenileme çalışmalarına başlıyor.

Yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle, 11 Ağustos 2015 Salı gününden itibaren 6 hafta süreyle Pasaport İskelesi deniz ulaşımına kapatılacak. ESHOT Genel Müdürlüğü, bu iskeleden deniz yolculuğu yapan vatandaşların ve özellikle engellilerin mağdur olmaması için Cumhuriyet Meydanı'ndan Alsancak İskelesi'ne ring seferleri yapacak. Bu kapsamda 888  hat numarası ile çalışacak olan Cumhuriyet Meydanı- Alsancak İskele ring seferlerinde Cumhuriyet Meydanı - Cumhuriyet Bulvarı - Talatpaşa Bulvarı - Vahap Özaltay Meydanı - Atatürk Caddesi - Sait Altınordu Meydanı - Atatürk Caddesi - Cumhuriyet Meydanı  güzergahı kullanılacak.

İZDENİZ tarafından Göztepe, Bostanlı, Karşıyaka ve Bayraklı'dan Alsancak'a Pasaport İskelesi aktarmalı vapur seferleri de, 11 Ağustos Salı gününden itibaren doğrudan Alsancak İskelesi'ne gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Atatürk Caddesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title