Haberler

Paşanın Melekleri" Finali Bekliyor

Muratpaşa Belediyespor, Bayanlar Hentbol Süper Lig Play-off finalinde Ankara Yenimahalle Belediyespor ile yapacağı maçları bekliyor.

Muratpaşa Belediyespor, Bayanlar Hentbol Süper Lig Play-off finalinde Ankara Yenimahalle Belediyespor ile yapacağı maçları bekliyor.

Play-off yarı finalinde Kastamonu Belediyespor'u üç maçta da yenerek finale yükselen Muratpaşa Belediyespor, Rize Ardeşen Spor Kulübü'nü eleyen Ankara Yenimahalle Belediyespor ile 20 Mayıs'ta ilk maçını Antalya'da oynayacak.

"Paşanın melekleri", ikinci maçı 23 Mayıs'ta, üçüncü maçı da 25 Mayıs'ta başkent deplasmanında yapacak. Muratpaşa Belediyespor, gerek olması halinde finaldeki dördüncü maçını 28 Mayıs'ta Antalya'da, beşinci maçı da 1 Haziran'da Ankara'da oynanacak. Play-off finalinde üç maç kazanan ekip, Bayanlar Hentbol Süper Ligi 2014-2015 sezonu şampiyonu olacak.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, sezon başından beri hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Finalde oynayacakları ilk maçın büyük önem taşıdığını ifade eden Ünsal, "Son üç sezon olduğu gibi bu yıl da şampiyon olmak istiyoruz. Antalyalı sporseverleri maçlarda yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın yoğun desteğiyle ilk maçımızda galip gelerek avantaj yakalamalıyız" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Yenimahalle Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title