Haberler

Paşalardan Vezirhan'a Ziyaret

Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Emekli Jandarma Tuğgeneral Ali Aydın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’u ziyaret etti.

Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Emekli Jandarma Tuğgeneral Ali Aydın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'u ziyaret etti.

Karşılıklı istişareler ve sohbet halinde geçen ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Duymuş, her iki paşaya da üzerinde Vezirhan'ı andıran seramik tabak hediye etti. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Duymuş, "Paşalarımız bugün bizi ziyaret ettiler. Tabii ki bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletten yana takındığı tavırla hainlere geçit vermeyen Bilecik'imizin sevilen Komutanı Halis Zafer Paşa ilk defa beldemizi ziyaret etti. Her iki paşamıza da teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydın Vezirhan Bilecik Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title