Haberler

Paşa'nın Serisi Son Buldu

Süper Lig’de 8. sırada yer alan Kasımpaşa’nın 6 maçlık yenilmezlik serisi Aytemiz Alanyaspor karşılaşması ile son buldu.

Süper Lig'de 8. sırada yer alan Kasımpaşa'nın 6 maçlık yenilmezlik serisi Aytemiz Alanyaspor karşılaşması ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Kasımpaşa'nın almış olduğu bu sonuçla ligde son 6 maçtır süren yenilmezlik serisi son buldu. Lacivert-beyazlılar, son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etmişti.

Deplasmanda 8 mağlubiyet

Ligde 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 8. sırada bulunan lacivert-beyazlı ekip, 11 mağlubiyetin 8'ini deplasmanda alırken, 3 kez de kendi sahasında yenildi. Lacivert-beyazlılarda 26. hafta itibariyle 10 galibiyetin 7'si iç sahada alınırken, 3 kez de deplasmanda galibiyet sevinci yaşandı.

Kemal Özdeş iyi geldi

Ligin 3. haftasında galibiyeti olmayan Rıza Çalımbay'ın yerine Kemal Özdeş'in teknik direktörlük koltuğuna oturtulduğu Paşa'da, Çalımbay yönetiminde 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alınırken, Kemal Özdeş yönetimindeki 23 haftada ise 9 mağlubiyet, 10 galibiyet ve 4 beraberlik elde edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title